Wie ben ik?

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn persoonlijke studenten-blog van de opleiding mediaredactie.

Ik ben Naomi Pater en ik ben 17 jaar oud. Ik heb kort gezegd voor deze opleiding gekozen, omdat ik een hobby graag wil uit laten groeien tot een beroep waar ik dagelijks mee bezig ben.

Ik heb 2 jaar geleden mavo (TL) afgerond op TSG (Thorbecke scholengemeenschap) in Zwolle. Hierna heb ik een jaar de opleiding SAW (Sociaal agogisch werk) gedaan op het Deltion College. Dit sprak mij in eerste instantie aan, omdat ik er blij van word om mensen te helpen & om mensen gelukkig te zien. Bij nader inzien was dit toch niet de beste keuze, want we waren voornamelijk bezig met het begeleiden van activiteiten en het invullen van activiteitenbladen. Ik was destijds al veel bezig met het maken van YouTube filmpjes & stukjes schrijven voor mijn andere blog: https://naomipater.wordpress.com/.

Na 8 maanden begon ik steeds meer te twijfelen en zat ik toch al heel stiekem informatie te zoeken van een ander soort opleiding, die meer bij mij zouden aansluiten. Dit heb ik gedaan en ik kwam al vrij snel tot de conclusie, dat ik voor de opleiding mediaredactie wilde gaan. Ik ben nog elke dag erg blij met mijn keuze, want ik wil niets liever dan een beroep in dit werkveld. Welke richting ik uiteindelijk op wil, dat weet ik nog niet. Werken voor de tv of voor een tijdschrift spreekt mij erg aan, maar nu we nieuwsonderwerpen aan het behandelen zijn lijkt mij dat ook een interessante richting.

We hebben vorige week introductie week gehad en dat was voor mij een uitstekende start van het nieuwe schooljaar. Ik heb kennis gemaakt met gezellige klasgenoten & ik heb de leraren een beetje leren kennen. Kortom ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe schooljaar!

 

FotoJet Design

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *