LWP exposure

Vorige week vrijdag zijn wij als klas van start gegaan met onze eerste LWP (leerwerkprestatie) genaamd exposure. Tijdens dit project werken wij samen met de 3 andere media opleidingen van Landstede (fotografie, audiovisueel en evenementorganisatie).

Exposure houdt in dat wij als eerstejaars bezig gaan met het in elkaar zetten van een website een zogenaamd “smoelenboek”. Elke opleiding kreeg een andere taak, zo kreeg de opleiding fotografie de taak om alle eerstejaars te fotograferen, de audiovisuele opleiding de taak om een filmpje van elke leerling te maken, evenementenorganisatie organiseert een evenement na aanleiding van deze LWP & wij als mediaredacteuren kregen de taak om interviews af te nemen.

Nadat we de uitleg gekregen hadden over de inhoud van het project werd onze klas verdeeld in vier groepen. Je mocht je voorkeur uitspreken over in welke groep je wou (interviewredactie, contentverwerking&design, extra content of eindredactie). De taak die mij gelijk aansprak was contentverwerking & design, omdat je dan bezig bent met het design van de website & het verwerken van alle informatie op de website. Karlijn en ik hebben er voor gekozen om ons bezig te houden met de verwerking van alle foto’s. Onze taak is om alle foto’s op de website te plaatsen met de juiste namen en de bijbehorende interviews.

Het uiteindelijke doel van deze LWP is een online smoelenboek met informatie over de eerstejaars studenten van de mediaopleidingen. Er word van elk individu een interview op de website gezet met basis informatie zoals: naam, leeftijd, quote/levensmotto. Daarbij komt er een foto van de desbetreffende student en een filmpje waarin de student zichzelf voorstelt. Zelf vind ik het filmpje een beetje dubbelop, omdat je je ook al voorstelt in het interview. Maar desalniettemin is het een erg orgineel project, waarin we gelijk al kennismaken met de inhoud van de opleiding.

Op vrijdag 23 september komt onze website onlineĀ Exposure smoelenboek, dus als je benieuwd bent neem dan zeker eens een kijkje! šŸ™‚

Ik ben benieuwd wat je van het eindresultaat vind!

FotoJet Design

Processed with VSCOcam with t1 preset

 

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *