Gezellige foto’s met gezellige meiden

Vandaag bij BAB kregen we de opdracht om een zakelijk portret te fotograferen. Het was de bedoeling om drie zakelijke foto’s te schieten van iemand in je groepje. Zo gezegd, zo gedaan. Floor ging voor het voetbalveld staan en deed alsof ze de “oprichter” was van de voetbal vereniging en ik maakte de foto’s.

Hierna konden we het natuurlijk niet laten om met ons hele groepje te poseren en dat is redelijk gelukt, ondanks de vlek op de lens van de camera.. (oeps)

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Het was een onwijs gezellige middag met deze leuke meiden! Ik ben echt enorm blij dat ik in een klas zit met allemaal leuke en verschillende soorten mensen. Iedereen doet zijn eigen ding en heeft zijn eigen stijl met allemaal hetzelfde soort doel.

 

FotoJet Design

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *