Straatpraat (Wat is jouw muziekheld?)

Vandaag hadden we redactie dag, zoals altijd op de vrijdag het geval is. Het project waar wij komende periode mee bezig gaan heet “helden”. De bedoeling is dat wij als klas een online geschiedenis magazine gaan maken over helden en eventuele anti-helden.

De eindredactie is vandaag druk bezig geweest met het overleggen over de verschillende onderwerpen, die we op de website gaan bespreken. Het was echter nog niet helemaal duidelijk wat de taakverdeling zou zijn, dus Karlijn en ik wouden graag ergens mee bezig gaan.

Het leek ons al een tijdje leuk om mensen op straat te interviewen over een bepaald onderwerp. Dit project gaat over helden, dus wij hebben mensen op straat geïnterviewd over hun favoriete muziekheld. Ik ben blij met het resultaat en het was ontzettend leuk om dit te doen. Het geluid is helaas niet super goed, maar dat kwam door de drukte en we hadden helaas geen microfoon.

De opnames zijn gemaakt met mijn spiegelreflex camera (Nikon D5100).

 

Bedankt voor het kijken,

 

FotoJet Design

 

 

 

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *