LWP Helden

Een aantal weken terug zijn wij met de LWP (leerwerkprestatie) Helden begonnen. De bedoeling van deze LWP is het maken van een online geschiedenis magazine met helden van toen, helden van nu en helden van straks. Iedereen krijgt een eigen opdracht of een opdracht met een groepje over de helden.

Aangezien ik een ontzettende muziekliefhebber ben dacht ik bij het woord “held” meteen aan Michael Jackson. Ik zette mijn idee in Trello en ik kreeg al vrij snel de opdracht om dit idee om te zetten in een verhaal. Ik ben de eerste les gelijk aan de slag gegaan en kwam al snel een heel eind. Ik vond het erg interessant om zoveel over zijn leven te weten te komen en zelfs over zijn vader. In de tweede les heb ik het profielwerkstuk over Michael Jackson afgerond en opgestuurd naar Cassedey. Dit profielwerkstuk laat ik uiteraard nog zien op mijn blog. šŸ™‚

Lotte, Karlijn en ik gaan als tweede opdracht met z’n drieĆ«n een tweeluik maken van een veteraan en een militair in opleiding. Lotte’s vader kent een veteraan die we zouden kunnen interviewen en Karlijn’s neef doet een militaire opleiding (komt dat even goed uit). Deze opdracht moeten we nog doen, maar ik heb er nu al zin in. Het lijkt me een interessante opdracht, omdat ik het een bijzonder beroep vind. Militairen geven hun leven voor een ander en daarom vind ik het zo mooi als mensen dit beroep uitoefenen.

Een andere opdracht die ik woensdag met Karlijn, Anneleen, Nadja en Martina ga doen is een interview houden met kleine kinderen over hun helden. We gaan het filmen en we gaan proberen 2 goeie microfoons te regelen. Dit lijkt me een hele schattige opdracht, omdat kinderen heel eerlijk zijn en gewoon heel lief zijn om naar te kijken.

Genoeg leuke opdrachten om naar uit te kijken dus!

 

FotoJet Design

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *