Optreden Emil Landman (Luisteren als lid van een live publiek)

Op 15 oktober zijn Karlijn en ik naar een optreden geweest van sing & songwriter Emil Landman. Karlijn kende hem al 2 jaar, maar ik had nog nooit van hem gehoord. Emil heeft een keer opgetreden bij De Wereld Draait Door en heeft onlangs zijn eerste album uitgebracht.

Het optreden vond plaats in een klein cafeetje in Deventer. Er waren ongeveer 30 mensen en het was lekker kleinschalig. We hebben daar ook een ander meisje ontmoet, die in haar eentje naar zijn optreden was gegaan. Nadat we een halfuurtje op krukken gezeten hadden gingen we voor het podium op de grond zitten, dat kon Emil erg waarderen. Het was een hele gezellige avond!

img-20161015-wa0019

 

 

FotoJet Design

 

You may also like

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *