Wie herdenk jij op 4 mei? #Stationpraat

We werden vandaag in groepjes ingedeeld en we kregen een filmopdracht over de dodenherdenking. Wie herdenk jij op 4 mei en wat vindt je er van dat sommigen ook de bootvluchtelingen willen herdenken? Op deze vragen hebben Floor, Jos en ik antwoord gekregen van verschillende mensen.

We zijn naar het station toegegaan met een aantal vragen en mijn camera. Het viel ons op dat de meeste mensen wel wilden antwoorden en dat er veel interessante antwoorden uitkwamen. Mijn taak was om elke persoon te filmen en Floor en Jos waren bezig met het interviewen. Eenmaal thuis aangekomen hebben Floor en ik samen de beelden ge-edit. Helaas kwamen we er wel achter dat er heel veel ruis op de achtergrond was. Dit hadden we tijdens het opnemen niet echt door, omdat je via mijn camera het geluid niet goed terug kan horen. De volgende keer willen we echt weer op gaan nemen met een microfoon, want dan was het geluid veel beter geweest.

Voor alsnog ben ik wel blij met het resultaat. We hebben interessante mensen voor de camera gehad en het filmpje is leuk ge-edit door Floor en mij.

 

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *