Ik kijk Youtube inplaats van tv

Vandaag hebben we van Yvette een les gehad over Youtube. Het ging over geld verdienen met Youtube, maar ook over mensen die bekend zijn geworden door het maken van video’s. We keken de eerste cover van Justin bieber voordat hij beroemd werd en we keken een video over Nasa.

Er zijn zo ontzettend veel verschillende soorten video’s te vinden op Youtube en ik kan me er elke dag mee vermaken. Ik kijk vlogs, covers, audities, programma’s en nog veel meer soorten video’s. Naast dat Youtube voor entertainment zorgt kun je ook veel leren van Youtube. Eigenlijk kun je alles leren wat je wilt. Ik heb bijvoorbeeld gitaar en ukulele leren spelen via Youtube.

Zelf heb ik ook een Youtube-kanaal waar ik af en toe video’s op post. Ik vind het erg leuk om video’s te maken en daarna te editen. In 2013 begon ik met het maken van covers en sinds ongeveer een jaar maak ik ook ander soort video’s. Ik maak bijvoorbeeld vlogs, shoplogs, tutorials en challenges. Het is gewoon fantastisch om er mee bezig te zijn.

Voor mij is Youtube echt de basis voor alles. Ik kijk eigenlijk nooit televisie en veel programma’s kijk ik terug via Youtube of via RTLXL/NPO. Naast dat ik zelf video’s maak op Youtube zijn er ook heel veel accounts die ik volg waaronder: Beautygloss, Gierige Gasten, Anna Nooshin en nog veel meer personen.

Ik vind het wel bijzonder dat Youtube eigenlijk nog maar bestaat vanaf 2005, maar dat ik het echt niet weg zou kunnen denken uit mijn leven. Ik sta op met een Youtube video en ik ga slapen met een Youtube video.

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *