Concert Shawn Mendes (luisteren als lid van een live publiek) (1.2)

Op 1 mei ben ik met een vriendin naar een concert van Shawn Mendes geweest. Het was echt een geweldige avond om nooit meer te vergeten. Toen we aankwamen bij het Ziggo Dome was het ontzettend druk. Er waren zo ontzettend veel gillende meiden. De sfeer was wel erg gezellig, want iedereen komt voor het zelfde doel. Je voelt je een soort van verbonden met iedereen.

In het voorprogramma stond James TW een beginnende zanger die al een aantal hits gescoord heeft. Een geweldige stem heeft hij live. Er zijn heel veel artiesten die op de plaat goed klinken, maar live klinken ze echt nergens naar. Na het voorprogramma kwam dan eindelijk Shawn Mendes het podium op lopen. Ik heb nog nooit zo’n bak met gillende meiden gehoord. Het was wel een heel mooi moment.

Tijdens de nummers die Shawn zong deed de hele zaal luidruchtig mee. Dit was de view die wij hadden vanaf de plek waar wij zaten:

 

 

Het was echt een geweldig concert waar ik met veel plezier aan terug zal blijven denken. Op 3 mei ga ik met vriendinnen naar Pinkpop en daar heb ik ook super veel zin in. Ik kan gewoon echt niet meer wachten. Dit was in ieder geval een super tof concert en ik hoop dat ik in de toekomst nog veel concerten mee mag maken.

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *