Stageweek 2

Week opdracht 2:

De tweede week bij Artiestennieuws zit er alweer op. Wat ging dat snel zeg! Ik heb in deze week ontzettend veel berichten op de site gepubliceerd en veel bijgeleerd qua schrijfvaardigheid en SEO (een artikel zo hoog mogelijk in Google krijgen). Ik heb in totaal al 26 eigen stukjes gepubliceerd op de website. Een aantal concert aankondigingen onder naam van Artiestennieuws en eigen stukken onder mijn eigen naam.

Voor de tweede weekopdracht is het de bedoeling om deze weken te beschrijven in één woord en in één zin. In één woord zou ik zeggen: leerzaam. De stage is leerzaam, omdat ik continu bezig ben met het publiceren van content voor de website. Ik krijg tips mee om mijn geschreven artikelen te verbeteren en ik heb al veel meer geleerd over SEO en het gebruik van WordPress. Als ik deze weken zou mogen beschrijven in één zin zou ik zeggen: Ik heb twee leerzame, maar ook chaotische weken gehad.

Ik vind het wel jammer dat deze stage vooral bestaat uit het schrijven van content voor de website. We zijn hier eigenlijk continu mee bezig. Anderzijds leer ik ook veel van het schrijven. Wat ik graag zou willen in deze stage is meer ruimte voor fotografie, straatpraat (wellicht), video en editing. Ik heb dit al met mijn stage begeleider overlegd en zij vertelde mij dat daar misschien over een aantal weken wat meer ruimte voor is. Het gaat wel lastig worden, omdat we met een hele kleine redactie zijn. Op dit moment bestaat de redactie uit de eindredacteur en twee stagiaires, waaronder ik.

Ben je benieuwd naar één van de artikelen die ik al geschreven heb? Klik dan hieronder op één van deze links:

https://www.artiestennieuws.nl/73038/holland-zingt-hazes

https://www.artiestennieuws.nl/72796/dronken-artiesten-podium

https://www.artiestennieuws.nl/72983/charles-bradley-annuleert-tournee

https://www.artiestennieuws.nl/73257/kinderen-michael-jackson

https://www.artiestennieuws.nl/73352/top-5-youtube-videoclips-dislikes

https://www.artiestennieuws.nl/73432/documentaire-avicii-eenmalig-te-zien-in-de-bioscoop

Op de website van Artiestennieuws staan meerdere artikeltjes onder mijn naam online.

Tot dusver mijn eerste stageweken. Ik heb al veel geleerd, maar ik zou nog wel meer tijd willen krijgen voor andere kerntaken.

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *