Stageweek 5: Een hele toffe nieuwe stage bij Girlscene

In mijn vorige blogpost vertelde ik dat ik een overstap ging maken van Artiestennieuws naar Girlscene. Ik was totaal niet tevreden bij mijn vorige stageadres en ik zocht meer uitdaging. Vandaag is mijn vierde stagedag bij Girlscene en ik heb al zo veel inspirerende mensen ontmoet en veel dingen geleerd. 

Mijn taak bij Girlscene is het maken van Youtube video’s voor hun kanaal. Ik ben maandag gelijk met mijn stagebegeleider gaan zitten om video-content te bedenken en eventueel vooruit te werken. De eerste ‘serie’ die ik ga maken is ‘Mannentalk’. Dit leek mij een tof idee, omdat veel lezeressen van de website benieuwd zijn naar wat mannen nou eigenlijk écht denken. In deze serie ga ik de straat op om mannen/jongens te interviewen over liefde, mode en beauty. Wat vinden zij van bepaalde trends en wat is een énorme afknapper op een eerste date? Dit zijn allemaal vragen waar vrouwen benieuwd naar zijn.

Naast deze serie heb ik nog een aantal toffe dingen bedacht met een andere stagiaire, maar ik ga nog niet alles verklappen. Dinsdagavond ben ik met mijn mede-stagiair Romee naar een lancering van het boek ‘ON FLEEK’ van Fashionchick geweest. Het was ontzettend tof om eens meegemaakt te hebben. De lancering werd gehouden in de bovenste suite van een heel luxe hotel. Er waren een aantal bekende social influencers en iedereen zag er zo prachtig uit. Wij kwamen net van onze stage vandaan, dus wij voelden ons zwaar underdressed.

Dit is het boek dat werd gelanceerd:

Dinsdag en woensdag ben ik de stad in geweest voor de eerste aflevering van ‘Mannenpraat’.

Vandaag en vrijdag ga ik gebruiken om alle video’s te editen en nog een andere video op te nemen. De opdracht van deze week is om te vertellen wat je geweldig vindt aan je stage. Dit is natuurlijk nog maar mijn eerste week, maar ik heb er een énorm positief gevoel over. Ik heb veel inspirerende meiden ontmoet en ik krijg veel vrijheid in wat ik wil maken. Dit vind ik heel fijn, want dan kan ik mijn eigen creatieve ideeën bedenken. Tot dusver mijn eerste stageweek bij Girlscene.

 

 

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *