Stageweek 7: Effect van fulltime werken

Wat gaat de tijd toch snel! Inmiddels loop ik al weer bijna zeven weken stage. Het voelt toch wel een stuk korter, maar dat komt denk ik ook wel omdat ik van stage ben geswitcht.

In de opdracht van week 7 moet ik in maximaal 100 woorden uitleggen wat het effect op mij is van fulltime werken. Bij Artiestennieuws viel het fulltime werken mij ontzettend zwaar. Ik deed niet wat ik leuk vond en de werkdagen waren saai en erg vermoeiend. Ik kreeg er ook totaal geen inspiratie door. Ik loop nu 3 weken stage bij Girlscene en dit bevalt mij énorm. Ik krijg er energie door en ik heb veel meer inspiratie voor content. Natuurlijk is het reizen soms best zwaar vooral als het openbaar vervoer vertraging heeft, maar ik weet dan dat ik naar een leuke stageplek toe ga.

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *