Hoofdredacteur Girlscene: “over 10 jaar heb ik geen zin meer om over Justin Bieber te schrijven”

Op dit moment is de Limburgse Danique Hoofdwijk alweer 5 jaar hoofdredacteur van de meidenwebsite Girlscene. Op haar 18e begon ze met de opleiding Media informatie communicatie op de Hoge school van Amsterdam. In haar tweede leerjaar liep ze 10 weken stage bij Girlscene. Deze website was toen nog in handen van Marjolein Schel. Na een lange stage bij het Vrouwentijdschrift Glamour en hoofdredacteur te zijn geweest bij Fashionscene nam Hoofwijk in 2012 de website Girlscene met veel zorg en passie over van Marjolein en dat doet ze op dit moment nog met veel plezier. Met 1,5 miljoen bezoekers per maand is Girlscene tot vandaag de dag een van de grootste meidenwebsites van Nederland en een deel van België. De Limburgse heeft nog één doel die ze graag wil behalen met de website en dat is een soort van girlsfair, een grote meidenparty met alle meiden die willen komen.

Op de vraag of ze over 10 jaar deze website nog runt antwoordde ze: “Over 10 jaar heb ik deze website niet meer, ik groei uit de doelgroep”.

 “Op een gegeven moment heb je geen zin meer om over Justin Bieber te schrijven”.

Gelukkig is Danique Hoofwijk nu nog de trotse eigenaar van Girlscene. Ze werkt er hard voor en doet dit met veel passie: ‘Ik ben nog nooit met tegen zin naar mijn werk gegaan, als dat zo zou zijn dan zou ik gelijk stoppen’.

 

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *