Stageweek 12: Een mailtje naar een docent van het eerste jaar

Deze week is de opdracht om een mailtje te sturen naar een docent van het eerste jaar. Ik ga een mailtje sturen naar Annelies, omdat ik haar een hele goede docent vind die heel betrokken is bij de leerlingen.

Dit is het mailtje:

Hi Annelies,

Hoe gaat het? Zoals je weet zijn we allemaal nog steeds op stage en hebben we elke week een weekopdracht. Deze week hebben de de opdracht gekregen om een mailtje te sturen naar een eerstejaars docent. Ik heb er voor gekozen om dit mailtje naar jou te sturen. Ik loop nu stage bij meidenwebsite Girlscene in Amsterdam. Ik zit 3 dagen per week in Amsterdam om video’s op te nemen, te interviewen & fotograferen. Op donderdag en vrijdag werk ik thuis, omdat ik dan alles ga editen.

Deze stage bevalt mij heel erg, omdat ik kan doen wat ik leuk vind en ik heb een super gezellig team. We mogen af en toe naar toffe events en ik mag veel doen op deze stage. Ik heb al een interview gehad met een bekend meisje van de app ‘Musical.ly’ en ik mocht naar de XITE Awards. Ondanks dat deze stage heel erg tof is heb ik ook wel zin om weer naar school te gaan. Ik hoef dan maar 3 minuutjes te fietsen (lekker laat opstaan, of nouja laat..) en ik zie de klas weer iedere dag (wat ook wel lachen is). Ik ben ook wel benieuwd hoe het met jou gaat. Werk je al weer op school en welke lessen geef je?┬á

Liefs,

Naomi Pater

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *