Stageweek 13: de reis naar je stage toe

Bij deze de fotosessie naar mijn stageadres toe. Ik ben ongeveer iedere dag 1,5 uur onderweg met de bus, trein en als laatste de tram. In het begin leek de reis best wel lang, maar nu gaat het mij steeds korter af. Ik vind het ook best een fijn opstart momentje van de dag. Lekker in mijn eentje in de trein met muziek op.

Op de terugweg reis ik altijd samen met Anneleen. Dit vinden we allebei heel erg gezellig omdat we dan weer eventjes bij kunnen kletsen over onze stagedag. Soms mis ik mijn trein en dan bel ik Gino om samen met hem te reizen. Dit vind ik ook super gezellig. En we roddelen er dan ook lekker op los, h├Ę Gino!

Dit was het dan alweer.

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *