Stageweek 16: waar ik de laatste weken nog aan wil werken

We zitten inmiddels alweer in stageweek 16 en dat betekend dat er nog maar een paar weekjes te gaan zijn. Ik vind de stage bij Girlscene echt enorm leuk, maar ik heb nu wel weer zin om naar school te gaan. Ik heb zin om elke dag weer gezellig in de les te zitten, te kletsen met klasgenootjes, koffie te drinken bij Maling met Daan en Floor (ik lust nog steeds geen koffie), drie minuutjes op de fiets en ik kan nog veel meer opnoemen. Ik vind school niet eens zo stom. Velen zijn wel klaar met school, maar ik vind het vaak wel gezellig. Ik wil dan ook sowieso HBO gaan studeren hierna. Ik weet echter nog niet welke richting, maar daar kom ik nog wel achter (mag ik hopen).

De laatste weken zou ik nog meer tekstberichten willen schrijven voor Girlscene, omdat ik daar meer mee wil oefenen en ik vind het heel erg leuk om te doen. Artikelen schrijven voor deze website is heel afwisselend en je schrijft steeds over een ander onderwerp. Bij Artiestennieuws vond ik het na een maandje wel saai worden, omdat ik alleen maar kon schrijven over concertaankondigingen en af en toe gelukkig nog over Michael Jackson of over Arctic Monkeys.

Ik heb in deze stage periode veel te maken gehad met film, fotografie, editen & interviewen. Na het stagegesprek met Pieter hadden we afgesproken dat ik naast deze taken ook nog 1.5 maand artikelen mocht typen. Ik ben hier nu echt blij mee, want ik vind het heel erg leuk om te doen. Aan het einde van mijn stage heb ik dan toch nog in totaal 2.5 maand artikelen getypt. Bij Artiestennieuws een maand en 1,5 maand bij Girlscene.

Om het nog eventjes kort en bondig samen te vatten wil ik dus in de laatste weekjes door blijven gaan met artikelen schrijven om mijn schrijftaal te verbeteren en omdat ik het natuurlijk heel erg leuk vind om te doen naast mijn andere taken.

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *