Weekopdracht 19: het meestvoorkomende werkproces

Ik heb deze stageperiode het meest gewerkt aan het maken en bewerken van content (kerntaak 2). Ik heb zowel opnames gemaakt en bewerkt als het schrijven van artikelen. Hiernaast heb ik in de serie mannenpraat en de nieuwsitems op straat ook veel mensen aangesproken en geïnterviewd.  Ik ben blij dat ik in de laatste 1.5 maand nog heel wat artikelen hebt getypt. Ik vind dit namelijk naast het filmen erg leuk en afwisselend om te doen.

In mijn volgende stage wil ik nog meer bezig gaan met het schrijven van tekstberichten en langere interessante interviews met mensen. Nu zijn het vooral korte interviewtjes waarin ik iemand maar 3 tot 5 minuutjes spreek.

Ik wil mijn fotografie skills ook gaan verbeteren, omdat ik dat heel erg leuk vind. Ik moet alleen de tijd vinden om me meer te gaan verdiepen. En dat is bij mij nog wel eens het probleem. Ik wil heel veel doen en kunnen, maar terwijl ik dat wil, wil ik weer iets anders. Snap je het nog? Ik wil bijvoorbeeld een dag de tijd nemen om me te verdiepen in fotografie en dan vraagt een vriendin weer of ik mee naar de stad wil. Hmm, ja oke prima. Bij mij gaan dat soort dingen altijd voor en ik zeg moeilijk afspraken af. Ik zie mijn zusje bijvoorbeeld vaak alleen in de avond, omdat we het allemaal erg druk hebben. Als zij dan een avondje wil kletsen met mij of een film kijken voor de gezelligheid krijgt dat bij mij ook voorrang.

Je zult nu wel denken: hoe krijg jij je stageverslag dan af? Nou, ik werk er af en toe in de trein aan en soms tijdens de stagedagen als ik even de tijd kan vinden. Ik ben nu gelukkig al een heel eind met mijn verslag en ik heb alle LWP’s al af. Ik moet alleen nog een eindreflectie toevoegen en alle documenten in een mooi verslag zetten. Ik ben ook bezig met het maken van een fotoboekje met alle foto’s die ik afgelopen tijd heb gemaakt. Ik vind dit leuk, omdat ik dan een duidelijk overzicht heb van wat ik heb gedaan tijdens mijn stage bij Girlscene & Artiestennieuws.

Nou dit was het wel weer even voor vandaag. Ik ga nu maar weer even de intro’s & outro’s voor Mannenpraat opnemen en daarna de stad in (hopelijk blijft het droog). Als ik vanmiddag weer op kantoor ben ga ik alle video’s weer editen en in het beheer zetten. Misschien dat ik nog wat tijd heb om een artikel te schrijven.

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *