Stageweek 21: Wil ik later een baan bij dit bedrijf?

We zitten inmiddels in week 21 en de bedoeling is om deze week te bepalen of jij hier later zou willen werken als ze je een baan aan zouden bieden. Ik vind dit een ontzettend leuk en gezellig bedrijf, maar ik weet niet of ik later bij zo’n specifieke meidenwebsite wil werken. Het is erg leuk, maar soms heb ik ook zin om meer de diepte in te gaan qua interviews en qua artikelen. Dit blijft vooral wat oppervlakkiger vind ik zelf. Ik heb het wel enorm naar mijn zin hier, maar ik weet niet zeker of ik hier later zou willen werken.

Ik weet Ć¼berhaupt niet zo heel goed wat ik later wil doen en wat ik echt leuk vind. Ik wil sowieso wel doorstuderen, omdat ik nu nog niet weet wat ik wil. Ik vind het in ieder geval wel altijd tof om artikelen te schrijven en te interviewen.

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *