Stageweek 22: wat wil ik het komende schooljaar leren?

Ik wil volgend jaar op school leren om beter te schrijven en vooral meer te schrijven. Ik wil vaker columns schrijven, nieuwsberichten, artikelen en nog veel soorten geschreven teksten. Wat ik wil verbeteren is mijn spelling en grammatica kennis. Ik maak nog best vaak D en T fouten en ik weet dat ik die regels ook niet ken. Ik kijk meestal wat het beste staat en dat is dus super dom. Ik ga mij ook meer focussen op premiere, dus dat ik vaker achter een Mac op school ga zitten als ik een opdracht moet doen. Het lijkt mij ook super leuk om weer eens een radio podcast te maken zoals die podcast die ik maakte over de kleuterjuf. Ik wil ook meer gaan oefenen met interview en desnoods een podcast waarin ik iemand interview. Een tijdschrift maken is ook iets wat ik nog graag wil maken. Hierdoor kan ik mijn vaardigheden op Indesign ook weer verbeteren. In de komende lessen hoop ik meer bezig te gaan met fotografie, omdat ik dan meer ga leren over de techniek achter een foto. Dit zijn een hoop dingen en het lijkt mij heel erg gaaf om dit allemaal te leren.

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *