Eerste interview glossy

Als eindopdracht voor deze opleiding gaan wij allemaal een eigen glossy maken. Mijn tijdschrift ga ik richten op human interest verhalen in combinatie met artikelen over lifestyle. Ik ben al een ’tijdje’ bezig met mijn concept en ik heb vandaag mijn allereerste interview gehad. Ik heb Sasha Wittenberg geïnterviewd over haar transitie van man naar vrouw.

Het was een bijzonder interview waarin Sasha enorm open was tegen mij. Ze vertelde veel over wat ze had meegemaakt en legde uit hoe zo’n transitie nou in z’n werk gaat. Wat mij opviel vanmiddag is dat deze jonge vrouw zo ontzettend positief in het leven staat. Dit heeft ze deels te danken aan haar vriend die ze via Instagram heeft leren kennen.

Naast het houden van een interview heb ik ook een aantal foto’s gemaakt. Deze foto’s komen natuurlijk bij het interview te staan in mijn glossy.

Hier alvast een voorproefje van een aantal foto’s die ik heb gemaakt:

Ben je benieuwd geworden naar dit interview? Dan moet je nog éven geduld hebben, want ik ben nog volop bezig met het produceren van dit tijdschrift. Als ik hem af heb post ik ongetwijfeld foto’s van de verschillende pagina’s en dus ook dit interview.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *